Patronul de la Lebăda, reţinut 24 de ore în dosarul tâlhăriei de 37.000 de euro

talharie Petru Rares
Talharia a avut loc pe strada Petru Rares

Patronul complexului Lebăda, Aurel Fediuc, a fost reţinut, sâmbătă, pentru 24 de ore, în dosarul privind tâlhăria de 37.000 de euro care a avut loc la mijlocul lunii decembrie 2011 pe strada Petru Rareş din Botoşani. Fediuc este acuzat de favorizarea infractorului, pe motiv că l-ar fi ajutat pe ginerele său, Mihai Daniel Huţanu (care este arestat preventiv) să scape basma curată.

Fediuc este cel care a făcut presiuni asupra valutistului prădat şi asupra unor martori pentru a-şi modifica declaraţiile date în faţa anchetatorilor.

Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Botoşani au dispus, sâmbătă, reţinerea lui Fediuc, însă, a doua zi, magistraţii Judecătoriei Botoşani l-au lăsat în libertate.
Parchetul a anunţat recurs la măsura punerii în libertate a lui Fediuc.

Aurel fediuc este a noua persoană reţinută în acest dosar.

One thought on “Patronul de la Lebăda, reţinut 24 de ore în dosarul tâlhăriei de 37.000 de euro

  1. tot ma intreb si eu ca prostu de 2 luni???? oare domnii procurori cand isi fac datoria si in cazulul valutistului????cand o sa il vedem si pe el arestat
    ???
    la intrebat cineva de unde are acei bani, daca are voie sa faca trenzactii in mijlocul strazii???? sau domnul procuror sef isi ia si el dreptul?? dar macar domnul Serbanoiu care este seful politiei a deschis vreo ancheta??
    sau ia si el dreptul lui???
    cum au luat si de la Cuciureanu,stateau ca niste cersetori dupa el….RUSINE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *