Toate şcolile îşi reiau luni cursurile

Daniel Botezatu, inspector general adjunct al ISJ
Daniel Botezatu, inspector general adjunct al ISJ

Toate şcolile din judeţul Botoşani îşi reiau, luni, cursurile întrerupte din cauza vremii. Deşi săptămâna trecută peste 11.000 de elevi au rămas acasă, de luni aceştia se vor întoarce la şcoală. Măsura intervine după ce conducerea Inspectoratului Şcolar  a solicitat tuturor directorilor să reia cursurile.

Din informatiile centralizate de la colegii inspectori, in urma discutiilor cu toti directorii unitatilor de invatamant din judet, a reiesit ca luni vor fi reluate cursurile in intreg judetul. Acolo unde sunt probleme din cauza transportului (microbuz stricat) elevii au fost anuntati sa ramana acasa. De asemenea, acolo unde temperatura din salile de clasa este mai scazuta programul va avea durata redusa„, a declarat inspectorul general adjunct al Inspectoratului Şcolar, Daniel Botezatu.

Inspectoratul Şcolar cere şcolilor să-şi reia cursurile

2 thoughts on “Toate şcolile îşi reiau luni cursurile

  1. Doamne, da la micutii copilasi nu se gandeste nimeni? Ii imbraci si-i scoti din casa pe la 7-7.30 ca sa-i trimiti sa inoate prin zapada pe ulitele satului la -25 grade? Este stiut ca pe ulitele si cararile din multe, foarte multe sate nu a intrat vre-un utilaj de deszapezire. In conditiile astea tre sa fii parinte inconstient sa iti scoti copilul dimineata in gerul de afara. Si asta in conditiile in care multi copii inoata la propriu prin ger si zapada peste 1 km pana la scoala. Dar probabil din birourile caldute nu se vede cruda realitate de la tara, din satucurile patriei.

  2. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    Bai Costica, da scoala cand vrei sa se mai faca. Si care -25 de grade, ca vremea e in incalzire. Pai hai sa legam scoala de gard pana in aprilie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *