Inspectoratul Şcolar cere şcolilor să-şi reia cursurile

inspectoratul scolar BotosaniInspectoratul şcolar a cerut, sâmbătă, tuturor şcolilor din Botoşani să îşi reia, începând de luni, cursurile suspendate în ultimele săptămâni, din cauza condiţiilor meteo nefavorabile.

Inspectorul general adjunct al IŞJ, daniel Botezatu, consideăr că „o perioada prea mare de pauza a actului educational va influenta negativ parcursul scolar al copiilor”.

“Va rog sa faceti tot posibilul pentru ca luni sa nu mai avem, in judet, cursuri suspendate. Acolo unde considerati necesar reduceti programul, inclusiv prin inceperea cursurilor de la ora 09.00, pentru aceasta nu aveti nevoie de acordul ISJ, dar va rog sa ne informati prin fax, pana la ora 09.00. Daca totusi considerati ca sunt PJ-uri sau structuri in care se impune suspendarea cursurilor luati aceasta decizie, in cadrul Comitetului local pentru situatii de urgenta si comunicati la ISJ solicitarea de intrerupere a cursurilor, prin fax, pana la ora 09.00. Intre 09.00 si 09.30 situatia trebuie raportata la MECTS si trebuie centralizata in acest rastimp.”, este apelul făcut de IŞJ către directorii de şcoli.

One thought on “Inspectoratul Şcolar cere şcolilor să-şi reia cursurile

  1. D-lor inspectori Scolari –A fost cineva dintre Domniile Voastre in provincie , la scolile care se incalzesc cu sobe sa vedeti cat este de cald la ore ?
    Va spun eu – la o temperatura de – 20 grade la ora 6.00 dimineata la o clasa incalzita cu soba de teracota si care foloseste pentru incalzire lemn de plop / salcie / salcam ( cel mai slab lemn caloric – si mai este si verde ) acea sala se incalzeste la o temperatura de 10 -15 grade C pe la ora 12 / 13 cand copii pleaca de la cursuri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *