A intrat cu maşina într-un stâlp la zece minute după ce a fost amendat

accident baisaUn tânăr de 25 de ani a intrat, sâmbătă dimineaţă, cu maşina într-un de electricitate de pe raza localităţii Baisa. Tânărul, din municipiul Rădăuţi- Suceava, se îndrepta spre Botoşani, pentru a ajunge la fratele său la Penitenciar. La Huţani, el a fost oprit de Poliţie şi amendat cu 420 de lei pentru depăşirea vitezei legale, plătind pe loc 210 lei. La numai zece minute după ce a fost sancţionat, tânărul a ieşit din pădurea de la Baisa şi se îndrepta spre Hudum, însă, într-o curbă uşoară, pierde controlul asupra volanului, iese de pe drum şi se loveşte violent de un stâlp de electricitate.

Pe fondul neadaptării vitezei la condiţiile de drum, a derapat şi a părăsit partea carosabilă, impactând un stâlp. În urma impactului, conducătorul auto, care se afla singur în autoturism, a fost transportat la Spitalul Judeţan. Mai grav este că acest conducător auto a fost amendat personal de mine în timp ce conducea acelaşi autoturism cu o viteză de 21 de kilometri/oră peste viteza legală„, a declarat inspectorul Eduard Iacob de la Serviciul Poliţiei Rutiere.

Ionuţ Claudiu Cazac a fost rănit grav, fiind internat la Spitalul Judeţean Botoşani, iar Mercedes-ul, înmatriculat în Bulgaria, a fost puternic avariat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *