Florin Ţurcanu: PC va avea locuri pe listele USL

Florin Turcanu, liderul PNL Botosani
Florin Turcanu, liderul PNL Botosani

Liderul PNL, Florin Ţurcanu, a anunţat, vineri, că Partidul Conservator va beneficia de locuri eligibile pe listele USL Botoşani. . 

Sunt convins că vom găsi soluţii de rezolvat toate neînţelegerile care au apărut din ofuri mai vechi. În cel mai scurt timp, o să desemnăm toate poziţiile unde vom pune candidaţi atât PNL, PSD, cât şi PC şi vom ieşi şi cu persoanele public până la 15 martie”, a spus Ţurcanu.

El a regretat, într-o conferinţă de presă, declaraţiile din urmă cu o săptămână potrivit cărora liderul PC, Paul Onişa, nu se va regăsi pe listele USL.

A fost o declaraţie la cald”, a adăugat Ţurcanu.

4 thoughts on “Florin Ţurcanu: PC va avea locuri pe listele USL

  1. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    Cu fata asta, e posibil sa ai loc numai in doua locuri : la circ sau la nebuni. Politica oricum nu ai habar, asa ca ti-am gasit vocatia.

  2. Sa il creada prostii pe Turcanu. Vor primii cei de la PC locuri pe lista cand am sa-mi vad ceafa. Minte Turcanu de ingheta apele. Cine-l crede e mai prost ca Turcanu.

  3. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    Ceea ce se intimpla la noi in oras este o mare excrocherie,legata de deszapezire.Ani la rind,Urban Serv a primit bani ptr.deszapezire,in conditiile in care acestia nu au facut-o,dar continua sa ne creada pe totiatit chiori,cit si tantalai.Anunta sistematic utilizarea a sute de tone de nisip aruncat pe sosele,iar primavara aduna de pe sosele,prin maturare,cite 5-10 kg.nisip de pe 100 m.l. de sosea maturata.Iar ptr. deszapezire ,ei nu au dotare,nu au utilaje.Cum sa faci deszapezire cu multicarul si sa-mprastii sare cu un carucior cu 2 roti,care se-nfunda in zapada?Consider corect ca banii cu care se face acum deszapezirea,de catre firme ce au dotare,precum Conrec,Contac,Victor,sa fie suportati numai si numai de catre Urban Serv,nu de noi,de la bugetul local.Si propun sa fie eliminati de pe licicitatii,ca nu au dotare.Sa mai terminam cu pomenile portocalii !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *