Protestele au continuat şi joi seară la Botoşani

proteste 9 februarie În ciuda numirii, joi, a noului premier, Răzvan Mihai Ungureanu, 17 persoane din Botoşani au ieşit joi seară în stradă. Ei au cerut, pentru a 26-a zi, demisia preşedintelui Traian Băsescu. Oamenii vor alegeri anticipate şi spune că nu vor renunţa la acţiunile de stradă până ce scopul lor nu va fi atins.

Până nu pleacă mafia PDL de la conducerea acestei ţări, noi nu vom ceda aceste manifestări„, a spus unul dintre protestatari.

proteste 9 februarie Fostul şef al Serviciului resurse umane de la Spitalul Judeţean, Stelian Aivăncesei, a venit cu un mesaj pentru preşedintele Consiliului Judeţean, Mihai Ţâbuleac. Nemulţumit de tratamentul de care beneficiază în calitate de angajat la spital (fiind concediat şi reangajat de instanţă de mai multe ori), el a scris pe o pancardă toate drepturile pe care i le asigură Constitutţia şi i le încalcă autorităţile judeţene.

3 thoughts on “Protestele au continuat şi joi seară la Botoşani

  1. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    Mafie sunt astia care va platesc sa iesiti atata in strada. Gata, oameni buni! S-a inteles de mult ce trebuia sa se inteleaga. Problemele vor fi rezolvate de cei in cauza care acum sunt mai preocupati ca oricand sa o faca. Atitudinea mi se pare chiar prosteasca.

  2. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    O sa inceteze odata si odata.. o sa-si dea seama ca pentru a le fi bine, trebuie sa aiba incredere in guvernul actual !

  3. oare cine sunt acesti oameni care protesteaza de 27 de zile ?oare ei nu muncesc nu au servicii?sau sunt fostii coloneii cu pensii de zeci de milioane care au luptat in” multe’ razboaie ‘” iar acu cind li s a mai redus din pensiile astronomice vor cu orice pret sa le recapete.un mesaj pt dumnealor……la munca fratilor,sinte ti inca in putere……….in ROMANIA sint oameni care inca lucreza cu salariul minim pe economie nu cu pensii de zeci de milioane!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *