Opoziţia a avut patru parlamentari la învestitura noului premier. Printre ei şi liderul PSD Botoşani

Gheorghe Marcu în Senatul României
Gheorghe Marcu în Senatul României

Opoziţia din Parlament a avut doar patru reprezentanţi la şedinţa de plen a celor două camere ale Parlamentului în cadrul căreia s-a învestit noul Guvern. Printre parlamentarii opoziţiei, reprezentaţi de liderul PSD, Victor Ponta, dar şi de liderii grupurilor din cele două camere, s-a aflat şi preşedintele PSD Botoşani, senatorul Gheorghe Marcu. Acesta a participat la şedinţa camerelor reunite în calitate de chestor al Senatului.

Restul parlamentarilor opoziţiei a lipsit, în semn de protest.

4 thoughts on “Opoziţia a avut patru parlamentari la învestitura noului premier. Printre ei şi liderul PSD Botoşani

  1. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    PSD numai niste hoti ordinari!Parerea mea este ca ei respira aerul degeaba!

  2. Pentru Lolo.
    Mai Lolo ,parerea mea este ca tu respiri numai datorita aerului pompat de sefii PDL.Vreau sa-ti spun, ca ai gresit adrisantul expresiei de „hoti ordinari” , cei pe care-i slujesti,in speta,sefii PDL-isti,au demonstrat tuturor romanilor,ca lor li se potriveste aceasta expresie.

  3. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    Marca nu dormea bine acasa si s-a dus sa vada poate reuseste in Parlament. Oricum dupa fata lui, se vede ca era obosit, saracul. Cred si eu dupa atata furat.

  4. @Eminescu: Ce tot ataci lumea care-si da cu parerea? Sunt persoane care sunt de partea PDL-ului. Daca esti de partea USL-ului foarte bine, asta nu iti da dreptul sa te iei de fiecare. Pana si Ponta a fost de acord cu noul premier.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *