Cuciureanu, capturat de Poliţie. Vezi detali!

Constantin Cuciureanu
Constantin Cuciureanu

Controversatul om de afaceri Constantin Cuciureanu a fost capturat, joi seară, în urma unei acţiuni a Poliţiei. El a fost prins în timp ce se ascundea într-o vilă de lux a unui om de afaceri din Bacău, situată la câţiva kilometri de municipiul Bacău şi se pare că ar fi încercat să fugă. Cuciureanu urmează a fi adus la Botoşani şi încarcerat în Penitenciar.

El a fost condamnat, pe 18 octombrie, la şase ani de închisoare cu executare pentru înşelăciune,  într-un dosar privind afaceri ilegale cu cupoane agricole, cu un prejudiciu de 420.000 de lei. Curtea Supremă a respins, marţi, recursul formulat de afacerist, menţinând astfel decizia Curţii de Apel Suceava..

Imediat după pronunţarea instanţei, el a dispărut de la domiciliu.

Afaceristul Constantin Cuciureanu ajunge în spatele gratiilor

Cuciureanu cere amânarea executării pedepsei

5 thoughts on “Cuciureanu, capturat de Poliţie. Vezi detali!

  1. oare ce fac acum unii sefi din politia noastra??????se bucura ca a fost capturat??????Ce noapte alba au cred!!!!!!!!!!!

  2. nu se mai bucura pe multi ia mai uns,ieseau cu sacosele si cu plicul in buzunar,era o vaca buna de muls,avea si partile lui mai mult si mai putin bune dar asta i societatea in care traim deocamdata si la cate biruri ne au pus alesii nostri nu sunt alte solutii sa traiesti mai bine decat sa faci ilegalitati

  3. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    minune mare, sa nu se deoache politia romana de asa mare ,,succesuri,,. domnule cetatean, stai cuminte, sefii din politia noastra nu patesc nimic, in cel mai rau caz sint premiati / avansati / stimulati cu….. p.s. – linistea noastra compenseaza incompetenta.

  4. normal ca nu se bucura !!!! pt ca Cuciureanu avea in mana toata politia botosani si chiar oameni politici!!! si nu numai in botosani!!! avea relatii foarte mari si la centru!! si inca le mai are!!!
    oare cat credeti ca va sta acest domn in puscarie???
    eu cred ca foarte putin……….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *