Vasile Capotă: Părerea mea sinceră este că nu le va veni mintea cea de pe urmă consilierilor judeţeni şi o să se ajungă în instanţă cu bugetul acordat prin CJ

Vasile Capota, presedintele Asociatiei comunelor Botosani
Vasile Capota, presedintele Asociatiei Comunelor Botosani

Primăriile din judeţ au asigurate fonduri pentru salariile angajaţilor şi indemnizaţiile însoţitorilor persoanelor cu handicap, chiar dacă nu au primit o parte a bugetului pe acest an. Vasile Capotă, preşedintele Asociaţiei Comunelor din Botoşani, a declarat că toate unităţile administrativ-teritoriale din judeţ şi-au prins în buget fondurile necesare pentru asigurarea salariilor propriilor angajaţi. Acesta susţine că va rămâne descoperită, în schimb, în acest an, secţiunea de dezvoltare la multe dintre primării.

Părerea mea sinceră este că nu le va veni mintea cea de pe urmă consilierilor judeţeni şi o să se ajungă în instanţă pentru acea parte a bugetului acordată de Consiliului Judeţean, pentru sumele de echilibrare. Am aprobat bugetele fără cei 20%. La mine înseamnă 8-9%, pentru că este o primărie mai mică„, a spus Vasile Capotă.

Potrivit preşedintelui Asociaţiei Comunelor, cel mai mult vor avea de suferit, în urma blocării bugetului acordat de CJ, primăriile mai mari.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *