Ovidiu Mimor: După renovare, nu vor mai putea funcţiona în cadrul Spitalului Judeţean bucătăria şi spălătoria pentru că nu sunt autorizate

Ovidiu Mimor, managerul Spitalului Judetean
Ovidiu Mimor, managerul Spitalului Judetean

Spitalul Judeţean ar putea să rămână fără cantină dacă Ministerul Sănătăţii şi Consiliul Judeţean nu vor aloca fonduri pentru reabilitarea şi modernizarea celei existente. La această dată, unitatea spitalicească este reabilitată cu fonduri europene, însă în proiect nu a fost prinsă şi reabilitarea cantinei spitalului. Dacă spitalul nu va primi bani pentru această investiţie necesară pentru ca unitatea să fie autorizată, cel mai probabil bolnavii de la Spitalul Judeţean vor primi mâncare preparată la cantinele spitalelor preluate.

Fiecare spital are o bucătărie şi o spălătorie. Spitalul Judeţean nu a fost prevăzut în retructurarea fizică cu bucătăria şi spălătoria, iar după renovare nu va mai putea funcţiona. Voi căuta ori să cumpăr servicii sau voi face mâncarea în alt spital. Eu nu am în cadrul spitalului bucătărie şi spălătorie autorizată”, a spus managerul Spitalului Judeţean.

Ovidiu Mimor mai speră să primească fonduri de la Ministerul Sănătăţii şi Consiliul Judeţean pentru ca şi bucătăria şi spălătoria spitalului să poată fi modernizate, astfel încât să primească autorizaţie de funcţionare.

Am nişte promisiuni din partea Ministerului Sănătăţii că vor fi finanţate şi aceste două obiective şi atunci va fi rezolvată problema. Mai sunt doi ani până la finalizarea proiectului şi sper ca până atunci să obţin fonduri. Deja de la Consiliul Judeţean s-a alocat o parte din fonduri pentru reabilitarea bucătăriei„, a adăugat Ovidiu Mimor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *