Spitalul Judeţean va prelua personalul de la cele trei spitale comasate până la începutul lunii martie

Spitalul Judetean iarnaNoua structură organizatorică a Spitalului Judeţean a fost înaintată Consiliului Judeţean spre aprobare, după care va pleca spre avizare la Ministerul Sănătăţii. Medicul Ovidiu Mimor, managerul Spitalului Judeţean, a declarat că au fost constituite trei comisii de preluare a patrimoniului de la Spitalul de Copii, Spitalul de Obstetrică şi Ginecologie şi Spitalul de Psihiatrie.

Ordinul prevede ca în 30 de zile, Spitalul Judeţean să primească aprobată noua structură organizatorică de la Ministerul Sănătăţii. Noi sperăm să primim cât mai repede, pentru că pierdem bani. După ce vom primi noua structură aprobată urmează preluarea personalului medico-sanitar în totalitate şi TESA, în raport de Legea 1224 şi nu alta„, a spus Ovidiu Mimor.

Potrivit managerului Spitalului Judeţean, angajaţii TESA de la cele trei spitale vor susţine o testare. Reprezentanţii spitalului urmează să poarte discuţii pe această temă cu reprezentanţii Consiliului Judeţean, în vederea stabilirii unei comisii de examen. În jurul datei de 3 martie, vor înceta şi contractele de management ale celor trei manageri de la spitalele preluate de Spitalul Judeţean.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *