O femeie din Dorohoi s-a trezit în plină noapte cu o maşină în casă

accident Dorohoi
Foto: Monitorul de Botosani

Un şofer băut a intrat cu maşina într-o casă, în municipiul Dorohoi. Accidentul rutier a avut loc miercuri ,în jurul orei 2,35. Poliția municipiului Dorohoi a fost sesizată printr-un apel de urgenţă 112 de către Felicia S.,  din municipiul Dorohoi, cu privire la faptul că un autoturism s-a izbit în zidul casei sale, iar conducătorul auto se află sub influența băuturilor alcoolice.      

Echipa operativă din cadrul Biroului Rutier Dorohoi care s-a deplasat la fața locului, l-a identificat pe conducătorul auto în persoana lui Augustin Marin H. de 41 ani, din localitatea Dumbrăvița, comuna Ibănești, judeţul Botoșani.

Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând o concentrație de 0,79 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acesta a fost condus la Spitalul Municipal Dorohoi unde i s-a recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Şoferului i s-a reținut permisul de conducere, fiindu-i eliberată dovadăi înlocuitoare fără drept de circulație și i s-a întocmit dosar de cercetare penală pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană având o îmbibație alcoolică peste limita legală.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *