Verginel Gireadă candidează pentru un nou mandat de primar la comuna Mihai Eminescu

Verginel Gireada, primarul comunei Mihai Eminescu
Verginel Gireada, primarul comunei Mihai Eminescu

Actualul primar al comunei Mihai Eminescu, Verginel Gireadă, s-a decis în cele din urmă unde să candideze la alegerile din acest an. Dacă în urmă cu scurt timp a declarat că se cândeşte să candideze în Parlamentul României şi să-şi lase soţia să candideze la Primăria comunei Mihai Eminescu, acesta s-a răzgândit în cele din urmă şi şi-a schimbat opţiunea. A decis să candideze, în continuare, la Primăria Mihai Eminescu.

Am luat hotărârea şi voi candida la Primăria comunei Mihai Eminescu. Voi înştiinţa toţi locuitorii, pentru că la un moment dat se crease o diversiune, nu ştiau sigur şi le părea rău. Le-am spus: Oameni buni voi fi alături de dumneavostră în continuare şi voi candida la comuna Mihai Eminescu„, a spus Verginel Gireadă.

Acesta susţine că are şanse de 80% să obţină un nou mandat la Primăria Mihai Eminescu şi asta pentru că, spune el, datorită meritelor pe care le are în comună ca şi actual primar.

Mă îndoiesc că oamenii or să spună nu. Sunt susţinut nu numai de partid, ci şi de toţi locuitorii comunei Mihai Eminescu„, a adăugat Gireadă.

3 thoughts on “Verginel Gireadă candidează pentru un nou mandat de primar la comuna Mihai Eminescu

  1. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    Nu ti-e rusine, hotule? Cat mai vrei sa furi din buzunarele noastre? S-o crezi tu ca te mai voteaza careva de la noi.

  2. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    cred ca te sustin 80% sa te duci la mitica unde infractorii sunt bineveniti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *