Franţa angajează specialişti în domeniul IT

locuri de muncaPotrivit reprezentanţilor Agenţiei Judeţene de Ocupare a Forţei de MUncă,  oferta este de 20 de locuri de muncă în domeniul IT Franţa. Sunt oferite zece posturi pentru dezvoltator WEB PHP şi zece posturi dezvoltatori Java. Selectia se va desfăşura în conformitate cu prevederile Acordului Bilateral încheiat de România cu Franţa privind schimbul de stagiari. 
      

Oferta se adresează solicitanţilor cu vârsta cuprinsă între 18-35 de ani care au cunsştinţe bune şi foarte bune de limba franceză şi o experienţă profesională de 4-5 ani.
Angajarea se face pe durată nedeterminată, cu o perioadă de probă de 2 luni care poate fi prelungită cu încă 2 luni.  Salariul oferit este de 25000-35000 de euro  brut pe an. Timpul de lucru este de 39 de ore pe săptămână.
       Solicitanţii interesaţi vor trimite CV-urile laadresa de e-mail
[email protected] până la date de 15 februarie 2012. Selectia se va desfăşura în două etape. Solicitanţii declaraţi admişi după etapa de selecţie a CV-urilor efectuată de ANOFM impreună cu Oficiul Francez pentru Imigrare şi  Integrare, vor participa la un interviu cu
angajatorul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *