O autoutilitară a intrat într-o ambulanţă care se deplasa la o intervenţie

Accident rutier soldat cu pagube materiale, după ce o autoutilitară a intrat într-o ambulanţă. Evenimentul s-a petrecut pe DJ 208 H, în localitatea Copălău. Şoferul autoutilitarei, Constantin B. de 41 de ani, din Copălău, ajungând la intersecția cu DJ 208 H, nu a respectat semnificația indicatorului STOP și nu a acordat prioritate de trecere autospecialei aparţinând Serviciului Județean de Ambulanță Botoșani şi condusă regulamentar de către Petru L. de 50 ani, împrejurare în care cele două autovehicule au intrat în coliziune, rezultând avarierea acestora.

În urma testării cu aparatul etilotest a celor doi conducători auto, în cazul şoferului autoutilitarei s-a înregistrat o valoare de 0,66 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acesta a fost condus la Spitalul Județean Botoșani, unde i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

El este cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană având o îmbibaţie alcoolică peste limita legală.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *