HSR renunţă la blocarea maşinilor parcate neregulamentar

Firma HSR nu va mai bloca roţile maşinilor parcate neregulamentar. Decizia aparţine Primăriei şi va fi valabilă până la curăţarea străzilor de zăpadă.
De asemenea, reprezentanţii Comandamentului de iarnă din municipiul Botoşani au decis scoaterea tuturor poliţiştilor locali pe străzi, pe perioada activităţii de deszăpezire a străzilor.

Potrivit viceprimarului Florin Ghiorghiţă, Poliţia Locală trebuie să fie prezentă obligatoriu lângă fiecare echipă care lucrează la deszăpezire, iar unde să impune să dirijeze traficul.  De asemenea, parcările cu plată sunt gratuite în această perioadă.

Am scos tot ce înseamnă Poliţie locală din casă. Nu i-am mai lăsat în posturi de pază fixă. În această perioadă, nu se mai fac blocări, poliţiştii locali nu mai dau sancţiuni, patrulare mai puţină. Toţi stăm la cărat zăpada. De asemenea, s-a decis sistarea blocărilor maşinilor”, a precizat Ghiorghiţă.

2 thoughts on “HSR renunţă la blocarea maşinilor parcate neregulamentar

  1. Saracul GHEORGHITA….chiar nu mai ai nevoie de bani din ridicari de masini????????vine el si alta putere sa vedem cum dai toti banii obtinuti ILICIT inapoi la popor!!!!!!!!!!!!!!!RUSINEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!cum naiba te suporta FLUTUR langa el?????tu i scazi procentele!!!!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *