Subsolul blocului unde a fost aruncat trupul femeii măcelărite a fost curăţat. Capul, mâinile şi picioarele nu au fost găsite

crimaSubsolul fostului cămin Condacia de pe strada Manoleşti, în care a fost găsit un cadavru, a fost curăţat, în cursul zilei de marţi, fără însă ca anchetatorii să descopere acolo şi capul, mâinile şi picioarele femeii măcelărite. 

Potrivit anchetatorilor, există posibilitatea ca părţi din corp să fi fost aruncate în altă parte cu posibilitatea identificării lor, dar şi posibilitatea ca acestea să fi fost atât de mărunt tăiate şi aruncate fără a se mai putea da de urma lor.

Deşi a fost efectuată necropsia, cadavrul nu a fost identificat 100%, pentru că acest lucru se face abia în urma unor probe ştiinţifice.

Există suspiciunea că el ar aparţine Iulianei Dancăi, o femeie de 72 de ani, care a fost dată dispărută de acasă pe 24 ianuarie 2012.

La necropsie, s-a relevat faptul că femeia a fost înjunghiată de mai multe ori în abdomen. Surse din rândul anchetatorilor susţin că femeia a fost înjunghiată în partea superioară a toracelui de 19 ori.

În acest caz, Parchetul de pe lângă Tribunalul Botoşani efectuează cercetări în legătură cu săvârşirea unei infracţiuni de „omor”.

Vă reamintim că luni după amiază, în subsolul inundat al blocului din Zona Industrială a Municipiului Botoşani, a fost identificată o sacoşă ce conţinea segmente de trup uman.

Din primele verificări s-a stabilit că segmentul de trup uman găsit era ambalat în doi saci menajeri şi introdus într-o sacoşă din rafie. În urma examinării medico – legale, s-a constatat că trunchiul aparţine unei persoane de sex feminin care prezintă leziuni în zona toracică produse de un obiect tăietor înţepător. Cadavrul a fost depesat, capul, membrele inferioare şi superioare au fost secţionate”, se arată într-un comunicat al Parchetului.

Din câte se pare, femeia era într-un litigiu cu propria sa fiică, pentru o locuinţă. Locatarii din zonă susţin că fiica femeii ar avea probleme psihice, existând suspiciuni că aceasta ar fi comis oribila crimă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *