Zăpada din municipiu, cărată cu maşinile a trei societăţi comerciale în afara oraşului

strazi cu zapadaSocietatea Urban Serv a fost depăşită de situaţie în cazul zăpezii abundente căzute în ultimele zile, a declarat viceprimarul Florin Ghiorghiţă. Acesta a ţinut să precizeze că în astfel de situaţii, utilajele fac cu greu faţă şi de aceea s-a decis sistarea deszăpezirii pe străzile principale şi intervenirea pe străzile de cartiere.

Am luat decizia ca pe toate străzile principale pe care se circulă, chiar dacă se circulă în condiţii de iarnă, să sistăm tot ce înseamnă deszăpezire şi să intervenim pe zona de cartiere, printre blocuri, acolo unde erau cele mai mari probleme. Am făcut o lotizare şi pe fiecare stradă în parte dintre blocuri am intervenit pentru curăţare. Am intervenit şi în zonele de case, inclusiv Tulbureni, şi strada care iese în Alfaland şi pe strada Ion Creangă, zona Maramureş, Doboşari şi Cişmea. A fost o comandă specială dată de Primărie şi s-a intrat şi în afara careului de salubrizare„, a spus viceprimarul Florin Ghiorghiţă.

Începând de miercuri, maşini de mare tonaj de la societăţile Victor Construct au intervenit pentru căratul zăpezii de pe Calea Naţională-intersecţia Octav Onicescu până la Griviţa, maşinile Conrec de la intersecţia străzii Griviţa până la Pod de Piatră, iar maşinile MBB cară zăpadă de pe tronsonul Calea Naţională, de la IRE până la Onicescu, dar şi de pe strada Primăverii. Pentru această acţiunea, municipalitatea va plăti suplimentar în jur de 1,5 miliarde lei vechi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *