Daniel Botezatu: Măsura închiderii şcolilor nu ar fi trebuit să fie aplicată în Botoşani şi Dorohoi

Daniel Botezatu, inspector general adjunct al ISJ
Daniel Botezatu, inspector general adjunct al ISJ

Inspectorul general adjunct al Inspectoratului Şcolar Botoşani, Daniel Botezatu, consideră greşit ordinul ministrului Educaţiei privind suspendarea, marţi şi miercuri, a tuturor cursurilor în judeţul Botoşani. El consideră că această măsură nu se impunea pentru municipiile Botoşani şi Dorohoi.

Este o măsură care, din punctul meu de vedere, nu ar fi trebuit aplicată în municipiile Botoşani şi Dorohoi. Eu am luat legătura cu toţi directorii de şcoli şi aceştia mi-au spus că programul şcolar se poate desfăşura în condiţii foarte bune, au căldură, iar drumurile spre şcoală sunt practicabile„, a spus Botezatu.

Şeful IŞJ consideră că măsura este una colectivă şi este adoptată pentru toate cele 11 judeţe afectate de ninsori.

Autorităţile şcolar din Botoşani nu au fost consultate cu privire la suspendarea cursurilor.

Toate şcolile din judeţul Botoşani, închise până joi

4 thoughts on “Daniel Botezatu: Măsura închiderii şcolilor nu ar fi trebuit să fie aplicată în Botoşani şi Dorohoi

  1. sa ti dea dumnezeu si tie acasa caldura cum au toate scolile din botosani… ati dispus sa consume mai putin gaz… ptr economie ….. Comunistule … HUO!

  2. Dom inspector se vede ca nu ai copchii. Daca ai fi avut, te-ar fi deranjat sa-i lasi prin ger si prin nameti, ori sa-i vezi cum aluneca pe gheata si cad. Asa ca ….!!!!

  3. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    DOMNULE INSPECTOR SUNT CURIOASA DACA AI AVEA UN COPILAS DE 6-7 ANISORI CARE TREBUIE SA IASA DIN CASA PE UN GER CRUNT,ZAPEZI CAT EL ,CU-N GHIOZDAN DE 4-5 KG,ABIA REUSIND SA GASEASCA O CARARE PRIN ZAPADA, AI MAI FI ASA DE INTRIGAT DE DECIZIA MINISTRULUI.NU TOTI DISPUN DE MASINI SI NU CRED CA „MARIA ” DVS MERGETI LA 7, 7,30 PE JOS SI PRIN GER PLUTIND.MAI GANDITI INAINTE SA ELABORATI ASEMENEA TAMPENII.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *