FC Botoşani- Sumqayit Şähär 0-0, în Antalya

FC Botosani- Sumqayit ŞähärElevii lui Costel Oracă au făcut cu brio față și unei echipe din prima ligă din Azerbaijan, terminând la egalitate cu Sumqayit Şähär, informează sit-ul oficial cl clubului. Deși în prima repriză forţele au fost echilibrate, schimbările de la pauză au adus avantajul posesiei și al construcţiei formației FC Botoșani, care a încheiat cu o remiză și al doilea meci de pregătire din Antalya.

“Un meci bun. Un adversar care mi-a plăcut. Încă mai avem de lucru la partea tactică. Cu cât ne apropiem de campionat lucrăm mai mult tactic. Pe fond de prospeţime se va modifica şi jocul”, a precizat antrenorul Costel Oracă.

FC Botosani- Sumqayit Şähär1Deși nu au reușit să marcheze niciun gol în primele două meciuri, FC Botoșani nu a dezămagit conducerea tehnică a formației.

O echipă care îşi propune rezultate pe termen lung nu trebuie să primească gol iar după ce vom pune la punct şi strategiile tactice vor apare și golurile în poarta adversarilor”, a dăugat Costel Oracă.

Oracă a început cu A. Bordeanu – A. Patache, C. Dinu , A. Poverlovici, Fl. Acsinte- Ferreira, De Souza, G. Vaşvari, D. Vintilă- M. Matei, Fl.Chişu.

În partea a doua a confruntării, botoşănenii au jucat în formula V.Curileac- D.Bălan, J. Lorincz, A. Poverlovici, Fl. Acsinte (min.60 V. Bordeanu)- L. Matiş, G. Vaşvari (min.80 Stancoschi), D. Todoran, C. Stanciu- M. Matei (min. 60 T. Homneac), B. Ghiceanu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *