Andrei Dolineaschi: „Demisia Guvernului Boc reprezintă o recunoaştere oficială a crizei politice în care se află România””

Deputatul Andrei Dolineaschi
Deputatul Andrei Dolineaschi

Deputatul PSD Andrei Dolineaschi a declarat, luni, că demisia Guvernului Boc reprezintă o recunoaştere oficială a crizei politice în care se află România de la începutul acestui an.

Actul de demisie depus astăzi de către primul ministru, Emil Boc, reprezintă prima recunoaştere oficială din partea Puterii cu privire la criza politică în care se află România. Până acum, cei de la guvernare au instat pe ideea de menţinere a stabilităţii politice pentru a justifica menţinerea fostului premier. Demisia de astăzi a domului Boc anulează argumentul stabilităţii invocat de Putere pentru a respinge alegerile anticipate”, a declarat deputatul social-democrat.

Dolineaschi consideră că singura soluţie pentru rezolvarea acestei crize este organizarea alegerilor anticipate, care să confere legitimitate celor care vor conduce România. „Nu poţi avea stabilitate fără legitimitate. Criza politică actuală reprezintă de fapt un deficit major de legitmitate al celor care deţin puterea. Majoritatea care a susţinut Guvernul Boc a fost formată de cei care şi-au trădat partidele şi alegătorii, iar toate sondajele arată că actuala coaliţie PDL-UNPR-UDMR are cea mai scăzută cotă de încredere. Deci orice guvern vor numi, nu vor rezolva criza de încredere. Singura soluţie este organizarea de alegeri de anticipate, care să confere legitimitate viitorului guvern şi viitorului Parlament”, a subliniat  preşedintele executiv al PSD Botoşani

6 thoughts on “Andrei Dolineaschi: „Demisia Guvernului Boc reprezintă o recunoaştere oficială a crizei politice în care se află România””

  1. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    Hai dispari, mai chiorule. Ne-am saturat de minciunile tale si ale celor din PSD. Nu va e rusine sa mai si comentati dupa atatea ipocrizii.

  2. Tara este in aceasta situatie din cauza celor din usl..care au pus presiune pe cei de la putere si nu i-au lasat sa-si faca treaba.

  3. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    Dolineaschi e vai de capu lui nici nu stie ce vorbeste.Oare ce cauta asta in politica?

  4. Nu suntem intr-o criza politica. Cei din usl incearca sa ne manipuleze sa credem acest lucru, si eventual sa credem ca ei sunt solutie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *