Toate şcolile din judeţul Botoşani, închise până joi

Potrivit unui ordin al Ministerului Educaţiei, în zilele de 7 şi 8 februarie se suspendă cursurile din toate unitatile de învatamânt preuniversitar din judetul Botosani. Asta înseamnă inclusiv cursurile din şcolile din municipiile Dorohoi şi Botoşani.

Decizia ministerului a fost luată şi în cazul judeţelor, Braila, Buzau, Calarasi, Ialomita, Iasi, Ilfov, Olt, Tulcea, Vaslui, Vrancea si municipiul Bucuresti.

Inspectoratele scolare si conducerile unitatilor de învatamânt din judetele mentionate si din municipiul Bucuresti vor lua toate masurile pentru a asigura informarea elevilor, a parintilor si a cadrelor didactice în legatura cu suspendarea cursurilor mentionata la art. 1, prin mijloacele specifice sistemului de învatamânt, prin asigurarea permanentei la telverde judetean/al municipiului Bucuresti si prin transmiterea sistematica de informatii catre mijloacele de comunicare în masa de la nivel local si, dupa caz, central.

Suspendarea cursurilor este urmata de masuri privind parcurgerea integrala a programelor scolare pâna la sfârsitul anului scolar. Aceste masuri se stabilesc prin decizia directorilor unitatilor de învatamânt.

Conducerile unitatilor de învatamânt, în care se suspenda cursurile în conformitate cu prevederile, vor lua toate masurile pentru a asigura supravegherea si functionalitatea instalatiilor de încalzire si apa din toate spatiile scolare„, se precizează în ordinul MEC.

2 thoughts on “Toate şcolile din judeţul Botoşani, închise până joi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *