Elevi de la Liceul de artă, premiaţi la un concurs naţional

Liceul de Arta "Stefan Luchian" BotosaniÎn perioada 3-5 februarie 2012 s-a desfaşurat la Iaşi  Concursul Naţional de Teoria Muzicii „Constantin Constantinescu” unde au participat zece elevi de la Liceul de Artă “Ştefan Luchian”. Dintre aceştia, opt s-au întors cu premii după cum urmează: 

  1. Humă Teodor – premiul I
  2. Rusu Teodora – premiul I
  3. Necolau Mădălina – premiul I
  4. Zamfir Oana – premiul I
  5. Leahu Vlad – premiul II
  6. Ailoaie Larisa – premiul III
  7. Antonesei Claudiu – premiul III
  8. Tanasă Florina – premiul III 

                     Elevii sunt îndrumaţi de profesorii Alexoaei Gliselda, Şobachi Cătălina şi Vasilache Oana. Cu această activitate s-au încheiat zilele Liceului de Artă „Ştefan Luchian”, perioadă marcată de numeroase evenimente atât artistice, cât şi din sfera culturii generale. Au fost implicaţi un număr mare de elevi din clasele I-XII, îndrumaţi de prof. Şerpeanu Stela, prof. Munteanu Silvia, prof. Botez Ioana, prof. Atudoroae Alexandra, prof. Moroşanu Adrian, prof. Orzan-Dragoş Elena, prof. Şobachi Doiniţa, prof. Ion Tatiana, prof. Huştiuc Consuela, prof. Agavriloae Dumitru, prof. Gordaş Genoveva, prof. Munteanu Alina, prof. Cirimpei Alina, prof. Livadaru Mihaela, prof. Cristescu Bogdan, prof. Burduja Robert, precum şi doamnele învăţătoare de la clasele I-IV.

One thought on “Elevi de la Liceul de artă, premiaţi la un concurs naţional

  1. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    bravo copii…..pacat insa ca nimeni nu tine cont prea mult de aceste rezultate…..mai importanta acum e …politica de infometare si saracire a populatiei si nimeni nu da importanta cuvenita acestor copii…..drept premii macara v=au intins o mana de ajutor cu cativa banuti sa aveti si voi de un corn cu ciocolata????aveti langa voi niste cadre care in pofida unui salar de mizerie v=a indrumat frumos si mereu sa ii respectati si sa fiti mandrii ca studiati intr=o asemenea scoala……felicitari tuturor si mai ales sa nu va descurajati si sa mergeti mai departe caci nimic nu e mai frumos decat sa iti vezi munca incununata de succese………

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *