Botoşănenii cu parcări concesionate, nemulţumiţi că aceste locuri nu au fost deszăpezite

Botoşănenii care au locuri de parcare concesionate acuză că acestea nu sunt curăţate de zăpadă. Un botoşănean a reclamat la Botoşani News că nu poate să intre până la locul de parcare concesionat din cauza zăpezii depuse, dar şi a gheţuşului de sub zăpadă. Acesta a spus că luni dimineaţă s-a deplasat la Urban Serv, dar şi la Primăria Botoşani, pentru a vedea în sarcina cui cade această activitate, însă nu a reuşit să afle răspunsul.

Am fost la Primărie, iar de la intrare m-a îndrumat la camera 2. De la camera 2 la domnul vice Ghiorghiţă, care la 8,50 nu era venit. Am fost şi la Urban Serv, însă a rămas ca în tren. Nu interesează pe nimeni. Cu cine să luăm legătura cu acest haos. Pe Aleea Călugăreni şi în parcarea de pe strada Independenţei, pentru care plătim fiecare pentru o bucăţică de teren 140 lei pe an, este un gheţuş şi o zăpadă că îţi rupi gâtul. Nu interesează pe nimeni„, a spus botoşăneanul.

De partea cealaltă, reprezentanţii Primăriei Botoşani spun că sarcina îndepărtării zăpezii de pe locul de parcare concesionat cade în sarcina celui care l-a concesionat, respectiv a proprietarului autoturismului. Viceprimarul Cătălin Alexa a declarat că Primăria nu are cum să intervină în cele peste 8000 de parcări din municipiu şi nici măcar utilajele Urban Serv.

Ar trebui să fie un om sau doi care să dea la lopată în aceste parcări, pentru că nu ai cum să intri cu utilajele. Ori nu se poate, iar acest lucru înseamnă şi bani. Omul care are interesul să întreţină locul de parcare concesionat, să îl curăţe. Atunci când a plătit concesiunea, i s-a oferit garanţia că poate să ocupe acest loc. Doar atât„, a spus viceprimarul municipiului Botoşani.

4 thoughts on “Botoşănenii cu parcări concesionate, nemulţumiţi că aceste locuri nu au fost deszăpezite

  1. romanii sunt tare comozi! poate trebuie sa vina cineva de la primarie sa va curate si scarile de la intrarea din bloc! pune mana si da zapada ca nu-ti cade nimic! ca doar ar trebui oamenii sa lase sate intregi inzapezite ca sa vina la tine sa-ti curete locul de parcare!

  2. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    Alinuta, daca nu ai ce face, du-te la nani, scumpete! Ca sa ies in primul drum deszapezit, trebuie sa parcurg 50 m prin spatele blocului, si nu pot nici macar pe jos, ca-i zapada pana la genunchi. Inca o data Gheorghita crede ca e Dumnezeul targului. Vin ele alegerile …

  3. eu cred ca e o mare bataie de joc pentru ca nici macar pe aleile dintre blocuri nu s.a dat cu lama. oamenii se chinuie per si simplu sa iasa dintre blocuri cu masinile. imi pare rau dar nu se face treaba. de ce?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *