Guvernul Boc a demisionat. Predoiu, premier interimar

emil boc
Premierul Emil Boc i-a anunţat, luni, pe miniştri că a decis să depună mandatul Guvernului, confirmând informaţiile apărute în ultimele zile privind demisia din funcţie. Preşedintele urmează să numească un nou premier, cel mai probabil un tehnocrat, care să fie validat de Parlament. Foarte probabil, noul Guvern va asigura interimatul până la noile alegeri parlamentare.

Preşedintele Traian Băsescu a semnat, luni, decretul de numire a ministrului Justiţiei, Cătălin Predoiu, ca prim-ministru interimar al Guvernului României, pentru a îndeplini atribuţiile primului-ministru, până la formarea noului Guvern

4 thoughts on “Guvernul Boc a demisionat. Predoiu, premier interimar

  1. Pe strada Lalelelor si Iuliu Maniu este plin de zapada…..nu a trecut nici un utilaj deloc de cand a incepu sa ninga…..este bataie de joc….traim in Romania….

  2. mare scofala. ce demisie? a condus tara la ripa, altceva nu avea de facut . a terminat treaba si apoi sa dus. acum nasoleala este istoria: oare unde il va pune ? la esece sau succesuri? ghici romane.

  3. Guvernul Boc şi buhaii portocalii vor rămîne în istorie cu 2 „realizări”: creşterea T.V.A. cu 24% şi buzunărirea bugetarilor cu 25% din venituri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *