Ieşenii au vrut să închidă drumul spre Botoşani

utilaje deszapezire BotosaniAutorităţile ieşene au dorit, duminică după-amiază, să închidă drumul naţional care leagă Tărgu- Frumos de Hârlău şi, mai departe, de Botoşani, din cauza viscolului care afectează mai mulze tronsoane.

Prefectul de Botoşani, Cristian Roman, şi directorul Secţiei drumuri Naţionale, Liviu Mihalache, s-au opus acesteui măsuri, cerând omologilor din Iaşi să păstreze în stare funcţională drumul, pe motiv că acesta are o importanţă strategică pentru Botoşani.

Noi nu puteam să îl închidem, pentru că am muncit toată noaptea şi toată ziua să îl curăţăm„, a spus Mihalache.

One thought on “Ieşenii au vrut să închidă drumul spre Botoşani

  1. BRAVO – D-LE Mihalache ieri in jurul orelor 12.45 am plecat la IASI la Urgente si pe teritoriul judetului Botosani era foarte bine de de circulat iar de la limita Judet pina la TG.Frumos am intilnit in jur de 3 utilaje de dezapazit cu lama si mergeau cu lama ridicata cind zapada pe carosabil depasea 10-15 cm ( rusine celor de la iasi ) .
    La intoarcere in jurul orelor 18.15.- cand am ajuns la Tg,.Frumos crima fratele meu nu au dat cu nimic in ciuda faptului ca nu mai ningea viscolit – urgie a fost drumul pina la Frumusica ( rusine IASULUI )

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *