Patru ambulanţe blocate în troienele de zăpadă. Două se deplasau după două gravide

ambulanta in zapadaPatru ambulanţe au fost blocate, duminică seară, în troienele de zăpadă de pe drumurile judeţene. Una dintre salvări a rămas blocată la Călăraşi, într-o pantă. Pacientul pe care trebuia să îl preia a fost adus cu un mijloc de transport, iar drumarii au intervenit la faţa locului pentru a o ajuta să iasă şi să ajungă la spital.

O altă ambulanţă a rămas înzăpezită pe drumul judeţean dintre Coţuşca şi Viişoara, ea fiind, de asemenea, ajutată de maşinile de deszăpezire pentru a-şi continua drumul.

O a treia maşină de salvare a fost împotmolită în zăpadă pe drumul judeţean care face legătura între Miletin şi Prăjeni. Aceasta a fost solicitată să intervină pentru a prelua o femeie gravidă din localitatea Prăjeni, însă a rămas blocată în trafic. Un utilaj aparţinând Direcţiei Judeţene de Drumuri şi Poduri a intervenit şi a reuşit să deblocheze drumul, facilitând accesul ambulanţei la gravidă. Aceasta a fost preluată şi transportată în condiţii de siguranţă la spital. 

Pe acelaşi drum, între Prăjeni şi Flămânzi, un microbuz care efectua transport de persoane şi care preluase 11 elevi care învaţă la licee din Botoşani, a rămas înzăpezit. El a fost scos de un tulaj de deszăpezire.

Tot duminică seară, utilajele Direcţiei Judeţene de Drumuri şi Poduri au facilitat accesul ambulanţei la o altă femeie gravidă din Liveni-Manoleasa. Femeia, în vârstă de 36 de ani, mai are încă şapte copii acasă. Ea a fost transportată la spital.

One thought on “Patru ambulanţe blocate în troienele de zăpadă. Două se deplasau după două gravide

  1. In ce tara traim fratilor? Pentru ce ptatim taxe si impozite? La ce bun sa mai platim rovineta daca toata tara asta are drumurile inchise. Ninge neobisnuit de mult si la ROMA -Italia dupa 15 ani dar nu se vorbeste de sosele inchise. Si ce autostrazi au cu 4 benzi pe sens, au de desfundat de 1000 de ori mai mult ca la noi. Dar nu am vazut masini care cara gunoiul sa faca dezzapezire.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *