A furat un sac cu preparate din carne dintr-un magazin de pe strada Griviţa

ijp BotosaniUn botoşănean s-a ales cu dosar penal după ce a furat dintr-o societate comercială preparate din carne în valoare de 1.100 lei. Niculai A., de 38 de ani, din municipiul Botoşani, a recunoscut în faţa poliţiştilor că a intrat în incinta societăţii forţând uşa de la intrare, folosindu-se de o pereche de mănuşi din imitaţie de piele.

O patrulă de siguranţă publică din cadrul Poliției Municipiului Botoșani,  aflându-se în serviciul de patrulare pe str. Grivița, din municipiul Botoșani,  a observat, duminică dimineaţă, că ușa de acces  maagazinului este deschisă, iar în interior se află un bărbat.

În timpul verificării obiectivului, din societate a ieșit persoana în cauză având asupra sa un sac de rafie și o sacoșă  din material plastic, în care se aflau mai multe  produse alimentare, respectiv preparate din carne. Fiind întrebat de proveniența bunurilor, hoţul a recunoscut că a furat  preparatele din carne şi doua telefoane mobile din magazin. Bunurile au au fost  recuperate şi  predate  administratorului societății.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *