FC Botoşani- Obolon Kiev 0-0, în Antalya

FC Botosani- Obolon Kiev in Antalya
FC Botosani- Obolon Kiev in Antalya

FC Botoșani a remizat, sâmbătă, în primul meci din Antalya cu formația Obolon Kiev, informează site-ul oficial al clubului. Elevii lui Costel Oracă nu au dat nicio șansă formației din prima ligă ucraineană, însă lipsa meciurilor de pregătire în actuala formulă i-a împedicat să obțină o victorie.

Pentru primul meci … interesant. Sunt condiţii bune. Sunt ingredinte și numai bucătarul rămâne să facă o supă bună. Sunt fotbalişti care puşi în teren bine fac o adevărată echipă de fotbal. Eu nu am văzut până acum la Botoşani o echipă cu potenţialul acesta”, a declarat la finele partied finanțatorul FC Botoșani, Valeriu Iftime.

Formația Obolon Kiev este la al șaselea meci de pregătire din Antalya însă nu au arătat niciun moment că ar putea învinge FC Botoșani.

Un meci bun pentru primul meci de pregătire. Se cunoaștea venirea jucătorilor noi. Am avut o campanile de achiziție bună. Mai avem patru meciuri de pregătire și vom trage linie la sfărșit. Importante este că ne omogenizăm”, a adăugat președintele FC Botoșani, Cornel Șfaițer.

Costel Oracă a început meciul cu: V. Curileac- D. Bălan, C.Dinu, Fl. Acsinte,V. Bordeanu- L. Matiş, G. Vaşvari, D. Todoran, C. Stanciu- M. Matei, B.Ghiceanu. În a doua jumătate a întâlnirii au mai fost trimiși în teren A. Bordeanu, A. Patache, A. Poverlovici, D. Vintilă, A. Stancoschi, T. Homneac, Sant’Claire, Juninho și F. Chișu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *