Deputatul Buhăianu: Eu am spus de multă vreme că domnul Ţâbuleac va fi candidatul PDL la CJ

Mihai Tabuleac
Mihai Tabuleac

Deputatul Cătălin Buhăianu a declarat, sâmbătă, că actualul preşedinte al Consiliului Judeţean, Mihai Ţâbuleac, este singurul candidat al PDL luat în calcul pentru funcţia de preşedinte al judeţului. Buhăianu spune că organizaţia a luat deja o decizie în acest sens, iar, în sondajele care vor fi efectuate, va fi nominalizat doar Ţâbuleac.

Noi am prezentat varianta cu domnul Ţâbuleac candidat la preşedinţia CJ. Eu am spus de multă vreme acest lucru„, a afirmat parlamentarul PDL.

6 thoughts on “Deputatul Buhăianu: Eu am spus de multă vreme că domnul Ţâbuleac va fi candidatul PDL la CJ

  1. El se pare a fi in plus in toata lumea politica.Chiar nu i bun de nimic!Un papa lapte!A fost pus la inaintare SA SI RUPA GATUL in primul mandat si spre surprinderea multor colegi nu s-a intamplat!
    Acum sigur si-l rupe!
    Ne facem de cacat noi botosanenii cu asemena personaj!

  2. porcul de tabuleac rade can 2008,cand nea prostit si lam ales ,acum degeaba razi,nu te mai alege nimeni nenorocitule.

  3. Domnul Tabuleac este un om educat, cu experienta in care eu unul am incredere…

    @concetatean: tu ar trebui sa mai mergi cativa ani la scoala si dupa sa deschizi gura..uite in ce hal scrii…

  4. tody,daca te uiti bine si tu ai cateva greseli,dar sa trecem peste asta,probabil situatia ta financiara prezenta si de viitor este buna sau foarte buna ,motiv pentru care teai alaturat celor care neau lut salarii,pensii,prezentul si probabil daca mai raman si viitorul ,viata noastra este un chin,asadar fiecare cu categoria lui sociala.

  5. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    concetatean mai bine ai tace nici macar nu stii ce zici tody are dreptate domnul Tabuleac este un om in care putem ave incredere!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *