PDL va începe un sondaj pentru stabilirea candidaţilor la Primăria Botoşani, CJ şi Parlament

Catalin Obuf Buhaianu
Catalin Obuf Buhaianu

Partidul Democrat Liberal va începe, luni, un sondaj pentru stabilirea candidaţilor partidului la funcţiile de primar al municipiului Botoşani, preşedinte al Consiliului Judeţean, dar şi pentru funcţiile de deputat şi senator, a spus, sâmbătă, deputatul PDL, Cătălin Buhăianu.

Sondajul va fi realizat de conducerea centrală a partidului şi va include, ca itemi, candidaţii PDL în raport cu candidaţii altor formaţiuni politice.

Noi am făcut un sondaj pentru noi, ca material de lucru, să vedem cum stăm. Ei vor face unul independent de noi„, a spus Buhăianu.

Persoanele incluse în sondaj, ca potenţiali contracandidaţi, vor fi sugerate de organizaţia judeţeană a PDL.

Partidul urmează să stabileacă, săptămâna viitoare, că actualii parlamentari au prima opţiune pentru candidatură în actualele colegii.

Să nu uităm că într-o organizaţie un parlamentar are un anumit statut. Plus, să nu uităm, că un parlamentar poate să susţină în viaţă sau să trântească un guvern„, a adăugat Buhăianu.

5 thoughts on “PDL va începe un sondaj pentru stabilirea candidaţilor la Primăria Botoşani, CJ şi Parlament

  1. ati mai facut sondaje, de ce nu recunoaste-ti acest lucru. iar rezultatele le stiti : atit la partid cit si la candidati – intre 4 si 8 %. nu cred pe moment ca va avantajeaza situatia.

  2. ,,Să nu uităm că într-o organizaţie un parlamentar are un anumit statut. Plus, să nu uităm, că un parlamentar poate să susţină în viaţă sau să trântească un guvern“, a spus Buhăianu.
    Foarte interesant! Cred ca si alti cititori au simtit amenintarea indirenta la adresa cuiva, ca nu cumva sa-i vina in minte sa faca propuneri de candidati fara Buhaianu.Va dati seama ce personalitate accentuata ar pierde PDL-ul?

  3. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    Dragul meu parlamentar , in sondajul facut de voi …, la scor mare a fost un singur OM , nu neaparat un partid …., Cristescu l-a „facut” pe Fluturas ca pe juniori… Hai recunoaste !

  4. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    In toate sondajele PDL trebuie sa fie votat pentru ca intradevar merita!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *