Deputatul Buhăianu propune parlamentarilor să doneze indemnizaţiile pentru refacerea Şcolii Cerchejeni

Catalin Buhaianu
Catalin Buhaianu

Deputatul democrat-liberal Cătălin Obuf Buhăianu a făcut, sâmbătă, un apel către toţi parlamentarii pentru a dona indemnizaţiile aferente lunii ianuarie penrtru refacerea acoperişului Şcolii Cerchejeni, distrus în incendiul de vineri.

Cum puterea exemplului este mai intensă decât un simplu apel umanitar, am decis ca personal să contribui cu indemnizaţia de parlamentar pe luna ianuarie, urmând a continua lună de lună până la finalizarea reparaţiilor la acestă şcoală„, se arată în scrisoarea deschisă semnată de Buhăianu.

El a declarat, într-o conferinţă de presă, că la apel ar trebui să răspundă şi parlamentarii opoziţiei, care au anunţat, vineri, că vor dona indemnizaţiile aferente grevei parlamentare unor organizaţii neguvernamentale.

Invit în primul rând parlamentarii din USL să vină să pună umărul la o problemă care nu ar trebui să aibă conotaţii politice. Toţi parlamentarii, dacă ne-am uni, iar, pe lângă noi, şi agenţii economici, am reda, în maxim două luni, şcoala în circuitul didactic„, a spus Buhăianu.

Parlamentarul PDL susţine că nu poate estima valoarea lucrărilor de refacere a celor peste 500 de metri pătraţi de acoperiş, însă susţine că va cere şi sprijinul unor agenţi economici din Botoşani.

El a subliniat că interesul său nu este politic, în condiţiile în care şcoala din Cerchejeni nu este în colegiul său, ci în cel al deputatului Florin Ţurcanu (PNL), iar primarul din localitate nu este membru PDL, ci PC.

7 thoughts on “Deputatul Buhăianu propune parlamentarilor să doneze indemnizaţiile pentru refacerea Şcolii Cerchejeni

  1. Domule deputat, da si scolile Corlateni 10 tone de lemne sa poata iesi si copiii nostri din iarna, ca nu mai au decat pentru 2 zile. restul sa mearga la scoala din Blandesti.

  2. Daca parlamentarii vor dona indemnizatia baneasca ei din ce vor trai? Eu, care nu fur, sunt cinstit, daca as dona salariul pe o luna, cred ca nu m-as descurca. Probabil pe Buhaianu il ajuta chiar ADA M. ,asa un piiic.

  3. Si eu as fi contribuit jumatate de an cu 500 eoro lunar,daca as fi avut salariul mediu brut de 905 euro,asa cum ne-a promis acest ipocrit de Buhaianu, in campania sa electorala pentru functia de deputat,in 2008.
    Vreau sa-l intreb,daca isi doneaza indemnizatia,de unde v-a lua bani pentru a-si achita chiria de 500 de euro lunar pentru locuinta din Alfaland ? Ghici ghicitoare,ghici !

  4. Ipocritul Buhaianu n-are nimic de comentat? Ghici Buhaianule, daca vei mai ajunge parlamentar? O, buf din Parlament,ai prins timpul , acum sa sfarsit si pt. tine, si pt. Ada-Alicsandrina.8

  5. Imi place aceasta initiativa…chiar daca ei vor ramane fara bani, macar ii vor ajuta pe cei care au nevoie…Felicitari!!

  6. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    Felicitari domnului Buhaianu ca se gandeste la ce e bn pentru noi nu doar la bani cum se gandesc cei din USL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *