Botoşăneanul care a lasat însărcinată o fetiţă de 11 ani, trimis în judecată

Tanarul din Botosani care a lasat insarcinata o copila de 11 ani din Sacele, judetul Constanta, a fost trimis, vineri, in judecata. Mihai Vasilescu, in varsta de 21 de ani, este acuzat de viol in forma continuata. Agresorul a sustinut ca isi iubeste victima si ca vrea sa o ia de sotie.

Ancheta efectuata in cauza a condus la concluzia ca in perioada martie – octombrie 2011, in mai multe randuri, inculpatul Vasilescu Mihai a intretinut mai multe acte sexuale cu partea vatamata, profitand de imposibilitatea ei de a-si exprima vointa”, au aratat procurorii constanteni.

Initial, tanarul a spus anchetatorilor ca mama fetei stia de natura relatiei dintre el si fetita, insa, odata ajuns in fata procurorilor, nu si-a mai sustinut declaratia. Astfel, mama minorei nu va fi anchetata. La randul lor, cei de la Directia de Protectie a Copilului Constanta au oferit consiliere atat pentru minora insarcinata in sase luni, cat si pentru mama acesteia. Ancheta sociala a fost extinsa la scoala la care invata fata, la vecinii si rudele familiei, precum si la Primaria din Sacele. Intrucat a ascuns sarcina, minora nu a avut parte de ingrijire prenatala, iar varsta frageda a acesteia o predispune la o sarcina cu riscuri foarte mari. Intrucat sarcina este avansata, se exclude posibilitatea unui avort. Daca va fi gasit vinovat, botosaneanul risca sa stea in spatele gratiilor pana la zece ani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *