Număr unic pentru deranjamente în alimentarea cu energie electrică

Potrivit informării transmise de E.ON Distribuţie SA, de la începutul anului, consumatorii de energie electrică din Moldova au la dispoziţie serviciul Telverde E.ON Distribuţie, un număr unic de telefon pentru transmiterea sesizărilor privind deranjamentele în alimentarea cu energie electrică.

Serviciul are o capacitate îmbunătăţită de preluare a apelurilor şi este disponibil 24 de ore din 24 la numărul de telefon 0800 800 929, apelabil din principalele reţele de telefonie fixă şi mobilă, fără costuri pentru client.

Prin intermediul Telverde, consumatorii pot semnala întreruperi ale alimentării cu energiei electrică, situaţii cu potenţial de risc de accidente, cum ar fi: tablouri electrice, posturi de transformare şi frigide neîncuiate ori cu sistemul de închidere deteriorat, stâlpi sau conductoare căzute la pământ.

Precizăm că noul telefon 0800 800 929 va funcţiona până la finele lunii aprilie a.c. în paralel cu vechiul numă de tipul (prefixul judeţului) 929, după care acesta din urmă va fi dezactivat.

One thought on “Număr unic pentru deranjamente în alimentarea cu energie electrică

  1. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    Ce tare !
    … şi FRIGIDE neîncuiate ori cu sistemul de închidere deteriorat …

    Ala care a scris articolul se gandea, cu SIGURANTA, la altceva …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *