Muncitorii de la Victor Construct lucrează la reabilitarea Spitalului Judeţean

muncitori Victor Construct Muncitorii societăţii comerciale Victor Construct continuă lucrările de reabilitare a Spitalului Judeţean de Urgenţă Mavromati, în ciuda temperaturilor exterioare foarte scăzute. Peste 100 de angajaţi ai firmei de construcţii lucrează pe interior, atât la recompartimentarea saloanelor de la etajele inferioare, cât şi la consolidarea spaţiilor de la etajele superioare.

La etajul I facem compartimentările din rigips, la etajul II se gletuieşte,  la etajele VI, VII şi VIII tencuim, dăm cu şpriţ. Aşteptăm să se încălzească pentru a turna şi la etajul opt betonul pentru consolidări”, a afirmat inginerul Ioan Chideşa de la firma Victor Construct.

Pentru ca lucrările să nu fie afectate de frig, muncitorii folosesc tunuri de aer cald pe fiecare etaj în parte.

Investiţia se ridică la 36 milioane de lei şi vizează reabilitarea şi modernizarea spaţiilor pe care le deţine Spitalul Judeţean, precum şi a instalaţiilor

Victor Construct şi Electroalfa Internaţional vor moderniza Spitalul Judeţean

Numărul muncitorilor care lucrează la reabilitarea Spitalului Judeţean, dublat pentru urgentarea lucrărilor

One thought on “Muncitorii de la Victor Construct lucrează la reabilitarea Spitalului Judeţean

  1. Pun si eu o intrebare,asa ca prostu. De ce toate lucrarile din oras cu multi bani sunt castigate doar de aceasta firma in ultimii ani portocalii? ?? Este singura firma „competenta” ??? Nu mai avem si alte firme? ? Sau ele nu-s colorate in orange? ?? Sau or fi si alte dedesupturi? ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *