USL va lansa oficial candidaţii la alegerile locale până la sfârşitul lunii februarie

Florin Turcanu, liderul PNL Botosani
Florin Turcanu, liderul PNL Botosani

USL va lansa candidaţii pentru primării la sfârşitul lunii februarie, a declarat Florin Ţurcanu, liderul PNL Botoşani. Acesta a declarat că USL va ieşi public cu toţi candidaţii şi cu listele pentru consiliile locale şi Consiliul judeţean.

Vom avea alegeri locale pe 3 iunie şi este un lucru bun pentru clasa politică şi pentru toţi cetăţenii care doresc să candideze pentru o funcţie în administraţia publică. Cred că în cel mai scurt timp, PNL şi USL va lansa candidaţii pentru toate primăriile din judeţul Botoşani. Vom intra şi în precampanie până la alegerile locale, chiar dacă cetăţenii din judeţul Botoşani au mari greutăţi legate de acest guvern”, a spus Florin Ţurcanu.

7 thoughts on “USL va lansa oficial candidaţii la alegerile locale până la sfârşitul lunii februarie

  1. Asa cum spune MARELE CONDUCATOR AL REVOLUTIEI NU STIU CARE observ ca PNL SI USL SUNT TABERE DISTINCTE,nu fac parte din aceeasi alianta?Dar cei din PSD nu mai exista pe esicherul politic din Botosani si dicteaza doar acest Mare politician cu veleitati de VRAJITOR? Sa mergem sa-l inscriem si sa stea alaturi de vrajitoarele consacrate ale vremurilor de azi,nu ar fi normal acest lucru?

  2. SA NE RUGAM CA SEFII DE LA BUCURESTI SA SI DEA SEAMA CA acest turcanu nu prea stie carte…si sa fac liste fara el….atunci USL ar mai prinde cel putin 10 procente..de altfel PDL il vrea mai mult ca USL ul pe TURCANU candidat…ca e perdant din start!!!!du te la SULITA Florine…nici acolo nu te vrea lumea!!!!!!

  3. Ce cendidati Ciobanule? Nu s-au terminat nici sondajele. La Corlateni cine va candida. Poate tot Gavril cel batran. Ca cei din primarie il plang ca tare le mai dadea premii. Poate cel tanar ca are bani si sunt destui veniti din furat pe cand tata-sau era primar? Si unde mai pui Florine ca acum a trecut cu tine, ti-a dat suma de bani ca sa poti intretine familia, saracutule. Ai gasit prostul. Ai facut ce ai facut si ai scapat de Husac. NU era el bun la PNL, era drept, aprecia oamenii, nu-l prea calca nimeni pe coada. Dar te-ai intrebat daca si cetatenii comunei il vreau pe gavril cel tanar? . Poate actualul viveprimar ca are sustinere in Carasa si a tinut sus PSD in toti anii. Poate Cernusca, fostul viceprimar, singurul care ar merita, e cinstit, nimeni nu ii poate reprosa nimic. Sau actualul primar ca a adunat destule fonduri din furat ca sa cumpere voturile din primul tur. Te grabesti sa anunti candidatii, dar cu Marcu, te-ai consultat. Vad ca se iau deciziile numai de tine. Doamne de s-ar rupe USL asta sa-ti mai scada fleanca!

  4. IONUT TE JOCI CU FOCUL LA CORLATENI,DE CERNUSCA E VORBA,UN HANDICAPAT,UN ANALFABET,UN OM RATAT DIN PUNGA,CEI CARE CITITI,POATE O SAL VEDETI IN REALITATEA ,O SA VA CONVINGETI CA E O SCURSURA,PACAT DE EFORTUL FIZIC DEPUS DE PARINTIII LUI.

  5. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    USL-istii niste hoti in locul vostru nu ai iesi din casa nici macar nu as scoate capu pe fereastra.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *