Parlamentarii PSD isi doneza indemnizatiile pe perioada grevei parlamentare

Gheorghe Marcu si Costica MacaletiParlamentarii PSD de Botosani  isi vor dona indemnizatiile pe perioada cat vor sta  in greva parlamentara. Gheorghe Marcu, liderul PSD Botosani, a precizat ca aceste indemnizatii vor fi donate unor ONG-uri sau  la alte organisme.

In luna martie, luam banii aferenti lunii februarie si fiecare vom ceda acesti bani. Este o decizie a noastra. Senatorii si deputatii slujesc poporul, nu partidul.  Fortam alegeri anticipate. Prin aceasta actiune de protest, presedintele Traian Basescu va chema, luni, liderii opozitiei la intalnire si a luat legatura si cu noi. Ne dorim in continuare sa aiba loc alegeri anticipate, inainte de alegerile locale. Nu exista o alta solutie pentru redresarea economiei, cu implicatii asupra socialului fara alegeri anticipate, fara un guvern competent”,

Intrebati de ziaristi din ce vor trai, Gheorghe Marcu a spus: „Vom vedea.” Indemnizatia lunara a unui parlamentar se ridica la 3800-4000 lei.

4 thoughts on “Parlamentarii PSD isi doneza indemnizatiile pe perioada grevei parlamentare

  1. Doneaza la un ONG ca asa da bine la popor. Doar ca ONG-ul va fi unul care se va ocupa de campania lor electorala. Adica isi dau banii tot lor, doar ca ne aburesc pe noi fraierii.

  2. Foarte frumos gestul,pacat ca sunt unii comentatori,gen Ady,care pentru cativa creitari,critica orice initiativa buna a parlamentarilor PSD.
    Rusine sa le fie !

  3. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    tot mutrele astea de scirbosi le dati? fufa aia si cu fosilele astea vor fugari alegatorii. vrem sa vedem niste fete de oameni inteligenti, sa votam o schimbare, iar psd-ul vine cu aceleasi mutre de imbecili pe care i-am vazut si ni s-a acrit.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *