Consilierul local Gheorghe Vizdoaga acuza cheltuielile exagerate de protocol la societatile subordonate CL

Gheorghe Vazdoaga, secretar executiv PSD
Gheorghe Vazdoaga, secretar executiv PSD

Secretarul executiv al PSD, Gheorghe Vazdoaga, care este si consilier local, acuza veniturile salariale mari ale directorului societatii Modern Calor, precum si cheltuielile de protocol si reclama pe care societatile subordonate Consiliului Local si le-au prevazut in bugetul de pe acest an. Gheorghe Vazdoaga a tinut sa precizeze ca a ridicat aceasta problema si in ultima sedinta de Consiliul Local, insa raspunsul nu a fost pe masura asteptarilor.

Acele cheltuieli salariale, care mie mi s-au parut exagerate, s-a spus ca ii privesc si pe ceilalti doi directori, insa cheltuielile salariale ale conducatorului agentului economic se evidentiaza distinct in cadrul fondului de salarii. Deci, chestia asta ca sunt salariile pentru trei directori, intr-adevar, daca te uiti pentru valoarea lor sunt pentru trei directori, dar sunt numai pentru directorul general. La o societate subventionata cu 50% din bugetul local, nu este corect un asemenea salariu. Acolo, anul trecut salariatii au luat 75% din salariu, iar directorul si l-a luat integral. Si-a prevazut cheltuieli salariale de 173.120 lei, iar salariul si l-a luat integral”, a spus Vizdoaga.

Vazdoaga a spus ca nu este posibil ca aceste societati sa isi prevada sume consistente pentru protocol si publicitate. Potrivit consilierului local, societatea Eltrans isi propune profit zero, insa are contracte de colaborare de 62 mii lei si 8000 lei cheltuieli de protocol, in timp ce Modern Calor are cheltuieli de protocol de 20.000 lei. Vigdoaga acuza ca si bugetul alocat de societatile CL pentru publicitate este exagerat.

2 thoughts on “Consilierul local Gheorghe Vizdoaga acuza cheltuielile exagerate de protocol la societatile subordonate CL

  1. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    Comunistu’ asta de Vazdoaga ori e prost , ori asa este de la mama natura. Salariile managerilor au fost diminuate acum 3 ani de care AGA din care face parte. De cand a fost intarcat si nu mai consuma abur moca de la, CET, la uscatorul de lemn vad ca a dat faliment

  2. Domnule consilier, membrii consiliului de administratie (cu exceptia presedintelui) precum si cenzorii unei societati comerciale nu au statut de angajat. Conform Ordinului 3055, indemnizatiile lunare se inregistreaza in cont distinct 621-Cheltuieli cu colaboratorii. Luati treburile in serios si nu mai faceti atatea valuri fara sa va documentati.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *