Concurs pe facebook: Se premiază cel mai frumos mărţişor!

Elevii din clasele I-VIII talentaţi la desen, literatură şi fotografie sunt provocaţi la un concurs pe care Centrul Europe Direct Botoşani l-a organizat prin intermediul ziarului Buzz.

Ziarul Buzz este editat cu sprijinul Europe Direct Botoşani în cadrul cercului de jurnalism „Micii Reporteri”, înfiinţat în cadrul proiectului BiblioVacanţa al Bibliotecii Judeţene „Mihai Eminescu” din Botoşani.

Concursul intitulat „Cel mai frumos mărţişor” este derulat prin intermediul paginii de facebook “Bunici si nepoti – Pagină cu premii/ Facebook”, dedicat Anului european al îmbătrânirii active şi al solidarităţii între generaţii te provoacă la concurs.

Concret,  elevii care au talent la desen sau sunt pasionaţi de fotografie şi literatură sunt invitaţi să posteze pe pagina de facebook a concursului imaginea unui desen reprezentativ pentru sărbătoarea Mărţişorului, un instantaneu în temă, un document word sau scanat cu o compunere despre Mărţişor, imagini cu mărţişoare şi obiecte tradiţionale de oferit în perioada Mărţişorului, confecţionate chiar de elevii participanţi la concurs.

Odată încărcată pe pagina de facebook amintită, posesorul imaginii va trebui să adune până la data închiderii concursului, respectiv 20 februarie 2012, cât mai multe like-uri. Trei fotodocumente care adună cele mai multe like-uri precum şi cel mai bun punctaj primit de la juriu vor fi desemnate câştigătoare.

Detalii despre concurs, regulament şi premii pot fi citite aici iar pe facebook aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *