O nouă bătaie la liceul din Săveni

Liceul Mihai Ciuca SaveniUn nou incident violent a avut loc, joi seară, la Grupul şcolar „Dr. Mihai Ciucă” din Săveni. O elevă a fost bătută în şcoală de un tânăr de 22 de ani. Tânărul, din Drăguşeni, aflat în stare de ebrietate, a intrat în şcoală, şi a lovit-o pe adolescentă peste faţă. În timpul agresiunii, fata a dat cu cotul peste o vitrină, spărgând-o.

Între cei doi pare să fi fost vorba de o relaţie amoroasă, iar tânărul a devenit agresiv când eleva a refuzat să continue relaţia cu acesta.

Jandarmii au intervenit şi l-au sancţionat contravenţional cu 2.500 de lei şi i-au întocmit acestuiaactele premergătoare pentru săvârşirea infracţiunii de loviri şi alte violenţe. Dosarul va fi înaintat pentru soluţionare Parchetului de pe lângă Săveni.

3 thoughts on “O nouă bătaie la liceul din Săveni

  1. la acest liceu este mai mult decat necesara schimbarea conducerii pe motiv de incompetenta dovedita prin multitudinea de evenimente negative inregistrate aici (siguranta zero, incendii, consum de droguri, furturi, ore neefectuate, scandaluri …), in plus una este inganfata si plina de ura iar cealalta este mincinoasa

  2. Ce liceu bun era odată! Ce domni profesori buni şi respectabili erau la acest liceu! ce carte se făcea! cum de au dispărut toate acestea? din vina cui s-au prăbuşit toate?
    Sper să existe cineva să-mi poată spune, şi să se ridice acest liceu atât de iubit de foştii săi elevi.

  3. ada nu aude si nu vede, a devenit dintr-o data „muta” fata de evenimentele de la liceul saveni, inainte era vinovat Copilet si pt. ca zburau ciorile pe deasupra liceului, acum persoanele numite in functie nu au nici o vina pt. nimic… ,explicatie: prostia nu conteaza cand esti membru PDL

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *