Prefectul de Botoşani: Primarii au căzut la pace cu profesorii şi au suspendat orele

Videoconferinta de joi, 2 februarie 2012Prefectul Cristian Roman a atras atenţăia, joi, că există informaţii că în mai multe şcoli din judeţ ar fi fost întrerupre cursurile nu din motive obiective, cin din cauza unor înţelegeri dintre primari şi profesori sau directori de şcoli. El nu a dat exemple concrete, însă spune că primarii au fost de acord ca profesorii să nu mai facă naveta.

Eu mai am o informaţii, că unii primari, mai buni la suflet, au căzut la pace cu profesorii, care să nu-i deranjeze de acasă şi să nu mai facă naveta”, a spus Roman.

Potrivit unei situaţii prezentate de prefect la finalul videoconferinţei pe tema gerului, în Botoşani există 52 de şcoli şi grădiniţe ale căror cursuri au fost afectate de ger . La şapte şcoli, elevii nu au putut ajunge din cauza microbuzelor defecte, în 18 situaţii s-a făcut o diminuare a orelor de curs şi a pauzelor, iar în 27 de situaţii s-a dispus suspendarea totală a cursurilor.

One thought on “Prefectul de Botoşani: Primarii au căzut la pace cu profesorii şi au suspendat orele

  1. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    poate nu ati aflat ca in italia si spania la -5 grade au fost suspendate activit[‘ile administratiei publice si a scolilor. cam cat trebuia sa fie de ger la noi pentru a nu chinui oamenii d/le prefect!!!!! ei nu au gipane ca tine si poarta si izmanute! tu …nu!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *