Ion Diaconu i-a cerut lui Ţâbuleac să poarte noi negocieri cu liderii USL pentru corectarea bugetului judeţului

Ion Diaconu in videoconferinta
Ion Diaconu in videoconferinta

Consilierul judeţean Ion Diaconu, care este şi director la Modern Calor, a solicitat, joi, în Comitetul pentru Situaţii de Urgenţă, ca preşedintele Consiliului Judeţean, Mihai Ţâbuleac, să poarte noi discuţii cu liderii USL pentru renegocierea sumelor alocate unităţilor teritorial-administrative, dar şi CJ sau Direcţiei Judeţene de Drumuri şi Poduri (DJDP). El a subliniat că situaţăia este gravă, în condiţiile în care autorităţile în materie de drumuri nu pot interveni eficient, din lipsă de bani.

Este la momentul acesta o problemă destul de gravă. Eu zic că deja ne jucăm cu viaţa oamenilor din Botoşani. Se riscă chiar pierderea de vieţi omeneşti pentru iresponsabilitatea a doi lideri care au obligat consilierii judeţeni. 12 miliarde de lei vechi este o sumă total insuficientă pentru activitatea de la DJDP”, a spus Diaconu.

Consilierul judeţean PDL a spus că vicepreşedintele CJ, Mihai Aroşoaie, care coordonează activitatea de drumuri, este „complet depăşit de situaţie”.

2 thoughts on “Ion Diaconu i-a cerut lui Ţâbuleac să poarte noi negocieri cu liderii USL pentru corectarea bugetului judeţului

  1. draga geo, nu a schimbat tonul, simte ca vine curatenia si unde se mai duce? iar pe la nunti, slabe sperante, nu vezi ca lumea sa imputinat in judetul nostru? si cine mai face nunti pe o vreme ca asta, nu vezi cita saracie este peste tot?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *