Fermele zootehnice din judeţ, verificate de Garda de Mediu

Garda de Mediu Botosani
Garda de Mediu Botosani

Comisarii Gărzii de Mediu Botoşani desfăşoară controale la fermele zootehnice din judeţ. Sunt vizate, potrivit comisarului şef Rodica Zelincă, fermele de păsări, ferme de bovine şi porcine, precum şi unităţile de prelucrarea primară a cărnii.

Se urmăreşte respectarea condiţiilor din autorizaţiile de mediu, existenţa şi legalitatea acestora, transportul, depozitarea, valorificare şi eliminarea deşeurilor de origine animalieră, precum şi valorificarea subproduselor de origine animală. În judeţul Botoşani avem mai multe ferme de păsări şi bovine„, a spus Rodica Zelincă.

Controalele se vor finaliza pe 15 februarie. Sancţiunile pe care le poate aplica Garda de Mediu sunt cuprinse între 1000 şi 2000 lei.

3 thoughts on “Fermele zootehnice din judeţ, verificate de Garda de Mediu

  1. Este o alta actiune de mascarada, domnilor. Cum puteti minti ca nu aveti reclamatii?! Doar anul trecut au fost depuse cateva pentru ferma avicola de la Catamarasti-Deal. Stiti prea bine ca au fost musamalizate cu portbagajele pline de pui. Populatia din zona nu mai poate respira din cauza mirosului insuportabil a acestei ferme. Aceasta ferma se afla in intravilanul localitatii, printre case. Este inadmisibil, se incalca toate reglementarile de mediu europene! Iarasi va fi totul ..in regula\”, doamna comisar? Populatia este decisa sa faca reclamatii la forurile superioare daca nu se rezolva problema. Va rog sa luati la cunostinta!

    1. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
      nu va obligat nimeni sa va faceti casele langa ferme!!! cum ai intervenit sa te lase sa faci casa pe motiv ca esti proprietar!!!! mai las/o asa ca te cam bocesti!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *