„Flori, filme, fete sau băieţi”, sâmbătă şi duminică, la Teatrul „Mihai Eminescu”

Flori, filme, fete sau baietiSâmbătă, 04 februarie și duminică, 05 februarie 2012 Teatrul “ Eminescu ”  vă invită în  Sala  “Atelier” ora 18.00 la spectacolul “ Flori, filme, fete sau băieţi ”, de Mimi Brănescu , regia : Alexandru Tapciuc.

         “ Spectacolul în sine pleacă de la jocul din copilărie care se numește “ Flori, filme, fete sau băieţi , melodii sau cântăreţi ”, un joc în care este vorba despre iuţeala de a decide , despre faptul că nu te costă mai nimic să alegi între două melodii, între doi cântăreţi sau două nume de fete sau băieţi  – astfel primind o satisfacţie în viitorul imediat, fiind alături de fata sau băiatul care ţi-a plăcut. În același fel se petrec lucrurile și cu eroii din povestea noastră. Ei fac același lucru, aleg partenerii de viață la iuţeală, în pripă, timpul dovedindu-le că a alege pe cel de alături fără o temeinică analiză e un lucru eronat. Alegerea pripită îi costă pe eroi aproape zece ani din viaţă, cei mai frumoși ani , care nu se mai întorc, între 20 și 30 de ani fiind cea mai frumoasă parte a vieţii. Frustraţi, eroii  ajung să divorţeze cuceriți fiind de sentimentul neîmplinirii„, spune Adrian Tapciuc, regizorul spectacolului .

Distributia : Gina Pătraşcu , Lidia Uja , Vlad Volf , Alexandru Dobinciuc . Scenografia și costumele  : Mihai Pastramagiu.

Pret bilet: adulți 15 lei , elevi, studenți  – 7 lei .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *