Florin Ţurcanu: ”Oare cât va mai rămâne acest domn Onişa în ACD?”

Florin Turcanu si Verginel Gireada PNLLiderul PNL, Florin Ţurcanu, a reacţionat, joi, la declaraţiile făcute de liderul conservator Paul Onişa. Ţurcanu s-a arătat deranjat de atacurile venite din partea lui Onişa, susţinând că prin astfel de declaraţii acesta se situează în afara ACD. Onişa a declarat, joi dimineaţă, că PC nu va susţine candidatura lui Ţurcanu la Consiliul Judeţean, dar şi că Florin Ţurcanu, candidatul USL la Consiliul Judeţean este în cădere liberă” în sondaje.

Cum să declare aşa ceva? Dacă el şi-a permis să declare acest lucru. Nici nu vreau să discut acest lucru. Dacă a făcut aceste declaraţii, cred că se află în afara ACD. Oare cât va mai rămâne acest domn Onişa în ACD?”, a spus Ţurcanu.

6 thoughts on “Florin Ţurcanu: ”Oare cât va mai rămâne acest domn Onişa în ACD?”

  1. Cum sa castige USL-ul cu Turcanu si cu Gireda la Botosani domnilor?????
    Are dreptate Onisa in tot ce spune.Cum sa vii tu la Consiliul judetean mai ANALFABETULE!!!!!!!
    Nu cumva vrei sa vii si tu sa mulgi(fara nici o aluzie) Consiliul judetean la fel ca Contac(de fapt faceti parte din aceeasi breasla).Nu cumva ti sau dus de rapa toate afacerile tale de mare intreprinzator????
    Eu nu stiu ce vede Antonescu la dansul??!!!Cu asemenea candidati pierdeti alegerile la Botosani( Turcanu si Gireada).Oricum la primarie v-ati ras….Rau cu Flutur dar decat cu voi…..

  2. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    Nici eu nu stiu cine este acest Onisa,dar are dreptate.Am avut la conducerea acestui judet un puscarias un sofer si acum un oier.Lasa-ne.

  3. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    tine/te tare turcanule!!!! astia vor sa te intimideze, ca sa te tii de scaun si sa castige tot astia!!!! tu fii asa cum te stim…. tare, ca sa nu lasi judetul pe mana unora care incearca sa mai faca poate ceva, in afara de al fura!!! lasaneeeeeeee!!!!!

  4. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    Turcanu da pe tine te intereseaza numai ce face altu nu poti dormi noaptea ai cosmaruri?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *