Paul Onişa, preşedintele PC Botoşani: Candidatul USL la CJ este în cădere liberă. Avem mari rezerve cu privire la susţinerea lui

Paul Onisa, liderul PC Botosani
Paul Onisa, liderul PC Botosani

Reprezentantul Partidului Conservator la Botoşani, Paul Onişa, a declarat că îl va susţine pe candidatul USL la Primăria Botoşani, respectiv pe Ovidiu Portariuc, însă are reţineri în privinţa candidatului USL la Consiliu Judeţean, Florin Ţurcanu. Mai mult, Paul Onişa a ţinut să precizeze în cadrul unei conferinţe de presă că Florin Ţurcanu este în scădere liberă în preferinţa electoratului, potrivit sondajelor făcute de Partidul Conservator, filiala Botoşani.

În urma unei şedinţe de lucru pe care am avut-o în vară, am arătat în cadrul şedinţei USL, cu Marcu şi Ţurcanu în sală, că cu acei candidaţi nici dacă aplicăm strategia lui Ştefan cel Mare, să dăm foc la grâne şi să otrăvim fântânile, nu am fi avut vreo şansă să câştigăm alegerile. Motiv pentru care, PSD a reuşit să producă schimbarea candidatului, susţinem candidatul actual, suntem de acord cu această candidatură şi avem mult de lucru, pentru că este destul de târziu lansat în campanie. Candidatul USL la CJ am informaţii că este în cădere liberă, cel puţin din analizele făcute de noi şi avem un sondaj, iar acestea arată că Ţurcanu, în opţiunea de vot a comunelor respective, se află foarte jos. Părărea mea este că se află în jurul a 15% maxim„, a spus Onişa.

El spune că USL trebuie să se prezinte cu candidaţi viabili, pentru a da încredere electoratului că schimbarea, care se doreşte a fi făcută, să se facă cu oameni competenţi.

Cred că dacă PNL, prin valorile pe care le deţine în cadrul filialei Botoşani, ar fi avut şansa să-şi numească un candidat credibil în această campanie, pe fondul revoltelor populare şi nevoii de schimbare, am fi avut şanse mari să câştigăm Consiliul Judeţean, În atare condiţii, prin maniera în care Ţurcanu se comportă în cadrul ACD avem mari rezerve cu privire la susţinerea lui„, a mai spus Onişa.

10 thoughts on “Paul Onişa, preşedintele PC Botoşani: Candidatul USL la CJ este în cădere liberă. Avem mari rezerve cu privire la susţinerea lui

  1. Cine naiba e acest Onisa incat sa vorbeasca el asa despre USL? PC e zero in judetul Botosani si nu cred ca are vreun drept sa vorbeasca asa. Actuala conducere a USL este foarte buna si Dl. Deputat Florin Turcanu sigur va castiga alegerile.

  2. Asa oameni buni, ofensati-va unii pe altii. Bun exemplu pentru viitorii alegatori, dar cu ocazia asta dovediti inca o data ce fel de oameni sunteti, adica parsivi.

  3. Daca continuati mult cu cearta nu o sa ajungeti nicaieri,voi veti fi cei care scad in ochii lumii si nu va va ajuta la alegeri !

  4. mi e simpatic cetateanu . nu stiu ce cetatean o fi dar e jalnic … cred ca e si el consilier pe undeva sau o fi vreun nomenclaturist deghizat . cu din astia n o sa facem nimic niciodata in judet , sau poate facem cine stie poate nu toti sunt incuiati la minte ….

  5. Bai Cetateanu eu sunt pnl-ist, da om mai prost ca Turcanu nu este pe raza judetului. Daca va veni la CJ va face ce a facusi mister Contac,k doar na ce stie sa faca ciobanu????
    Si nu il mai pupa atata in CUR pe domnul deputat F. Ciobanu(turcanu) k au mai fost si altii k tine si au luat-o sus. si sa k sa iti mai spun ceva, asta nu a fost in stare sa tina o brutarie dar nu un intreg judet(pupator de parte dorsala ce esti). Macar asta are afaceri de peste 10 ani in botosani si e in stare sa le tina pe picioare.

  6. bune comentarii, insa ultimele sondaje (3 institutii diferite si binecunoscute pentru corectitudinea si realitatea rezultatelor) facute in perioada 23 -26 ianuarie 2012 arata astfel :
    tibuleac – 6%, marcu – 23 % turcanu – 31 %, altii – 6 %.
    pe partide :
    PDL – 8%, Partidul poporului DD – 1, 27 %, prm – 0, 21%, png – 0, 14 %, udmr – 0,04 %, ecologisti – 0,15%, USL – 71 % ( psd = 34 %, pnl = 37 %)
    mai multe relatii despre sondajele saptaminale vi le puteti obtine prin solicitare la adresa :[email protected] sau [email protected]

  7. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    Eu sincer m-am saturat de toate zvonurile despre toti hoti lasati si tineretul sa dovedeasca ce pot face!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *