Alianţă cu scântei în USL. Paul Onişa îl acuză pe Florin Ţurcanu că îi racolează liderii PC din comune

Paul Onisa, presedintele PC Botosani
Paul Onisa, presedintele PC Botosani

Presedintele organizatiei judetene a Partidului Conservator l-a atacat in termeni duri pe colegul sau de alianta, liderul PNL Botosani, Florin Turcanu. Paul Onisa il acuza pe Turcanu ca ii racoleaza liderii de partid din comune, pe care i-a propus ca si candidati din partea PNL pentru primarii. Acesta a dat exemplul comunei Broscauti, Stiubieni, Cristinesti sau chiar Saveni. Mai mult, Onisa il acuza pe Turcanu ca se erijeaza in lider ACD, fara a tine cont de prevederile protocolului, si ca niciodata nu a fost consultat cu privire la deciziile din cadrul USL.

Culoarul de comunicare nu există. Problema a fost dezbătută cu liderul nostru de la Bucureşti, cu domnul preşedinte Daniel Constantin, Am trimis şi raportări cu privire la atitudinea acestuia vizavi de racolarea membrilor Partidului Conservator, filiala Botoşani. În contextul actual, constat împreună cu colegii mei din PC, că unii lideri din USL văd democraţia ca pe o pajişte întinsă pe care să pască oile lor. Dumneavoastră (nr. ziarişti) o să identificaţi cine e specialist pe acest domeniu„, a spus Onişa.

Liderul PC Botoşani a ţinut să precizeze că o relaţie mai bună o are cu preşedintele PSD Botoşani, Gheorghe Marcu.

Există un dialog între mine şi dumnealui, între mine şi echipa dumnealui, însă păcat că nu avem un dialog între noi şi PNL, care suntem mai apropiaţi în cadrul ACD. Noi nu acceptăm niciun fel de abateri de la protocolul încheiat anul trecut, între noi, în cadrul ACD cu PNL şi în cadrul USL cu PSD. „, a mai spus Onişa.

5 thoughts on “Alianţă cu scântei în USL. Paul Onişa îl acuză pe Florin Ţurcanu că îi racolează liderii PC din comune

  1. Daca va acuzati asa si nimeni nu stie care e adevarul lumea o sa creada ca sunteti amandoi niste mincinosi si atunci nu stiu cine va mai alege!

  2. Pai Turcanu e in stare de orice numai sa-i iasa lui pasenta. Oricum dle. Onisa, nu va era clar cand ati acceptat alianta ca doar el va fi cel care va conduce si va decide tot? Cat de naiv sunteti!

  3. Bai CETATEAN EU AM IMPRESIA K TU ESTI CEL MAI MARE PUPATOR IN CUR AL DOMNULUI CIOBAN DE SULITA. CU ASA OAMENI O SACASTIGATI ALEGERILE IN BOTOSANI CAND NU O SA MAI FIE TURCANU PRESEDINTE PNL

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *