Consilierul Dumitru Codreanu: Spitalul Judeţean are hrană mai puţină şi mai proastă decât deţinuţii din Penitenciarul Botoşani

Dumitru Codreanu, consilier judetean PRM
Dumitru Codreanu, consilier judetean PRM

Bolnavii de la Spitalul Judeţean mănâncă mai prost decât deţinuţii de la Penitenciarul Botoşani. Declaraţia a fost făcută de consilierul judeţean Dumitru Codreanu, care şi-a dat votul pentru deschiderea unor chioşcuri cu produse alimentare la unitatea spitalicească, asta pentru ca bolnavii să aibă de unde să se aprovizioneze în plus cu mâncare.

Aceste închirieri de chioşcuri şi de toate minunile care există acolo, cu toate că e nevoie de aceste chioşcuri având în vedere situaţia alimentară sau cotasa şi calitatea mâncării pe care o au bolnavii de acolo. Spitalul are hrană mai puţină şi mai proastă decât deţinuţii din Penitenciarul Botoşani. Ca atare, ei mai apelează şi la aceste chioşcuri să-şi completeze necesarul de hrană„, a spus Codreanu.

One thought on “Consilierul Dumitru Codreanu: Spitalul Judeţean are hrană mai puţină şi mai proastă decât deţinuţii din Penitenciarul Botoşani

  1. Alooo! Domnu’ Codreanu, de circa 20 de ani in Penitenciar mancarea este mai buna decat in Spitalul Judetean dar vad ca dumneata ai aflat asta abia acum. Pe unde ai fost pana acum? Aceasta declaratie imi miroase clar a campanie electorala iar dupa alegeri situatia va fi la fel.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *