Recontituire la tâlhăria de 37.000 de euro

reconstituire talharie Petru RaresAnchetatorii au efectuat, marţi, o reconstituire în cazul tâlhăriei de 37.000 de euro care a avut în luna decembrie pe strada Petru Rareş din Botoşani. Procurorii şi poliţiştii au reluat firul evenimentelor de atunci, readucând la faţa locului maşinile implicate. Practic, la faţa locului s-a putut vedea exact cum în autoturismul Opel Astra parcat lângă camping-car-ul (auto rulota) valutistului se aflau trei persoane- Mihai Daniel Huţanu (33 de ani) la volan, Andreea Mihalachi (24 de ani) în dreapta şi Constantin Huţanu (fratele lui Daniel Huţanu) pe bancheta din spate.
Reconstituirea a vut loc în ziua în care fiica patronului de la Lebăda, Simona Huţanu, care este soţia lui Daniel Huţanu, care era cercetată pentru favorizarea infractorului, a fost pusă în libertate. În schimb, judecătorii au emis, luni seară, mandat de arestare preventivă pe numele lui Florian Roman, acuzat de complicitate.
Tot marţi, procurorul de caz, Draşog Bujorean a confirmat punerea în mişcare a acţiunii penale în cazul lui Constantin Huţanu, fratele lui Daniel Huţanu, care ” a exercitat, alături de Daniel Huţanu, acte de violenţă în scopul sustragerii sumei de 37.000 de euro de la partea vatamată”. De asemenea, acţiunea penală a început şi faţă de Florin Ciobanu, suspectat că ar fi ajutat tâlharii să fugă.
Cei doi au fugit, între timp, în străinătate.
Numărul persoanelor implicate în acest dosar s-a ridicat astfel la opt.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *