Cătălin Flutur: Poate ies şi eu să protestez în stradă

primarul Catalin Flutur
primarul Catalin Flutur

Primarul Botoşaniului, Cătălin Flutur, a avut, marţi seară, o întâlnire cu reprezentanţii protestatarilor din Piaţa Revoluţiei. La final, edilul şef şi-a exprimat intenţia de a iueşi şi el în stradă pentru a protesta. El vrea să iasă în stradă să strige că nu a primit bani de la Consiliul Judeţean. 

Este posibil să ies şi eu, alături de dumnealor, la proteste. Ies şi eu cu problema mea. Pentru Botoşani nu s-au dat bani! Am şi eu o nemulţumire„, a spus primarul.

Referindu-se la diaslogul cu manifestanţii, Flutur a spus: „Îşi doresc ca acest trotuar să fie un fel de Agora pentru tot ce înseamnă manifestaţii. Am spus că este bine, dar că acest lucru se poate face doar în baza unei solicitări. I-am întrebat dacă sunt probleme locale şi mi-au sesizat o serie de probleme locale. Vizavi de problemele lor, care sunt destul de multe şi eterogene, mi-au promis că mâine (miercuri- n.r.) o să prezinte şi o listă de revendicări

6 thoughts on “Cătălin Flutur: Poate ies şi eu să protestez în stradă

  1. Datii drumu cu comentariile aiurea ! Ce nu a facut pentru voi ?! terminati cu prostiile acest om a facut pentru botosani foarte multe si va face in continuare !

  2. Un primar model. Chiar daca s-a huiduit si numele lui, da mizeriile astea la o parte si incearca sa rezolve pe cale amiabila problemele cu protestatarii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *